De Bloemhof

Verkoop vruchtgewassen gestart

Beste tuinders,

Ondertussen worden de nachten wat kouder maar beginnen we bijna met de eerste dagen van mei. Dat betekent dat we weer allerlei vruchtgewassen kunnen planten in de kas, en vanaf half mei ook buiten. Een aantal van jullie heeft al een bestelling geplaatst maar velen kunnen dat vanaf nu ook doen! Op dit moment is het ook mogelijk om vruchtgewassen te bestellen! De bestelling bij de leverancier is alvast gedaan om voldoende plantgoed te hebben, bestel vooral snel dat als de levering te klein is we snel nog wat bij kunnen bestellen bij de teler!

Het assortiment bestaat uit:

Geënt:

– komkommer (4 euro)

– snackkomkommer (8,25 euro)

– Trostomaat (4 euro)

– Meloen (4 euro)

Niet geënt (allen 2 euro per stuk):

– Aubergine

– Courgette

– Peper

– Paprika (geel, groen, rood, wit, punt)

– Tomaat (cherry, pomodoro, sap, vlees)

U kunt bestellen via de website van www.debloemhof.nl (daar staat een bestelformulier onder het menu “kantine en winkel) of als reactie op deze mail.

Wij vragen u de bestelling uiterlijk 8 mei digitaal aan te leveren, de leverancier kan eenmalig leveren. Naar verwachting worden de eerste planten aankomend weekend geleverd.

Betaling geschiedt bij afname van het bestelde plantgoed. Daarbij hanteren we dat bedragen onder 10 euro cash worden voldaan en boven deze grens kunt u kiezen dit direct te betalen of per bank. Indien u per bank zou willen betalen krijgt u een bonnetje mee, die in kopie naar onze penningmeester gaat. Om de werkdruk voor onze penningmeester te minimaliseren verzoeken wij u het tuinnummer, omschrijving van producten en uw naam te vermelden. |Vooraf betalen is niet wenselijk! Zeker als bestellingen niet volledig kunnen worden geleverd werkt dat veel administratief werk in de hand.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. Natuurlijk is de winkel komende zaterdag te vinden met ons enthousiaste personeel!

P.S. deze planten groeien niet zonder mest! Vergeet niet de planten tijdig te voorzien van de juiste meststof voor vruchtgewassen. Laat u informeren in de winkel.