De Bloemhof

Grofvuil najaar 2019

Ook dit jaar helpt het bestuur in samenwerking met de gemeente de mogelijkheid om grofvuil af te voeren aankomend voorjaar. Elk voorjaar en najaar is er een container voor brandbaar en onbrandbaar vuil beschikbaar. Doel van deze containers is om het complex netjes en verzorgd te houden.

Tuinders kunnen maximaal 14 dagen van tevoren het grofvuil langs het pad deponeren. Gelieve brandbaar en onbrandbaar vuil gescheiden te houden! De werkploegen zullen het grofvuil wat langs het fietspad ligt opruimen.

Dit voorjaar zullen de containers op de volgende data beschikbaar zijn:

  • 9 november, ophalen van brandbaar vuil (alles behalve steen, puin, staal)
  • 16 november, ophalen van onbrandbaar vuil

Belangrijk: al het vuil dat een meter aan de linker of rechter kant van het fietspad aanwezig is wordt meegenomen. Heeft u zaken liggen die niet mogen worden afgevoerd, leg deze dan verder op uw eigen tuin!

Tijdens het tuinseizoen bieden tuinders voorwerpen aan bij het bushokje of de winkel. Daarbij is laatste maanden opgemerkt dat tuinders aan de oneven zijde in het grote bos afval en/of grofvuil dumpen. De tuincommissie voert deze zaken direct af, het doet afbreuk aan het complex. Volgens artikel 12 D en E van het tuinreglement zijn dergelijke activiteiten verboden.